menu

Aankoopservice en collectiebeheer

VSOC biedt professioneel advies bij de aanschaf van klassieke auto's, dat verdergaat dan de koopovereenkomst zelf. Denk onder meer aan aankoopkeuring, contractafhandeling, transport, verzekering, invoer, taxatie en restauratie. Het advies kan zelfs uitgebreid worden tot een turn-key service, waarbij VSOC alle zaken rond uw klassieke auto volledig voor u regelt, van aankoop tot levering. U bepaalt zelf de mate van serviceverlening.

VSOC beschikt over uitgebreide kennis van zowel de klassiekermarkt als van diverse typen klassieke auto's, en heeft toegang tot een omvangrijk internationaal netwerk. VSOC begeleidt dan ook reeds jarenlang diverse verzamelaars met het beheer van hun collectie. Een continu proces, waarbij voortdurend gekeken wordt naar mogelijke aanpassingen, altijd rekening houdend met de wensen van de cliënt en met de mogelijkheden in de markt.

Vestigingen

KNAC Ambassadeur

VSOC

Mme Curiestraat 8
2171 TW Sassenheim

T: +31 (0) 252 218 980
F: +31 (0) 252 218 981
E: [email protected]

Archief

Nieuws en evenementen

Zoute Concours d'Elegance 2021

woensdag 13 oktober 2021, 10:25:51
Last weekend we enjoyed all the beautiful things that could be experienced in Knokke-Heist. In particular we enjoyed the fairways of ... » meer informatie